En försmak av ålderdomen

En försmak av ålderdomen:
Sitter här i soffan och saglar och pratar obegripligt. Tacka vet jag massiv smärtlindring hos tandläkaren! Lite drygt när det släpper, bara. Nu tror jag att jag vet lite grann hur det känns att vara riktigt gammal: trött, tannalös, dreglande, småförvirrad, värk i käkar och knän… Och så får man dricka kaffe genom sugrör!

Dessutom börjar jag på allvar fundera över livet. Det där med tandproteser kanske inte är så dumt ändå? Är lite sugen på att gnaga på en Werters Original eller bita av en punchpralin till mitt eftermiddagskaffe framför reprisen av ”På spåret” nämligen.

Med vänlig hälsning,
Agda 109 år

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s