En tidig kväll

Klockan är 22.51 och jag kastar faktiskt in handduken. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta? Pensiovarning Deluxe! Har velat sova sedan 17-tiden och nu jävlar är det dags! Mitt i halvdinosauriefilmen ”Godzilla” (som jag faktiskt VILL se!) valde jag att avvika till förmån för sängen, fett mätt och nästan kräkfärdig efter ett berg fonduekött och såser. Resten av familjen minus den äkta frun i huset – och så jag då – sitter kvar i TV-soffan och myser…
❤️
Sämre kunde man ha det en fredagkväll, inte sant? Omgiven av familj och släkt, proppmätt och redo för en god natts sömn! Jag tänker inte ens skriva nåt om mina (o-)tänder och mitt tandläkarbesök idag😁 – eller min lilla oro att det är mina antiepileptiska piller som ställer till lite…?
Nej.
Orsaken skiter jag i just precis nu. 👍
Sova är gött och kvällen är ung.

Så godnatt säger jag med en önskan till Dig om en riktigt skön helg! ❤️🌹

IMG_6217.PNG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s