Högtflygande plan(er)

Jag. Orkar. Inte. Gå. Upp.

😫

Svag, trött, blek, utslagen…

Jag behöver sol. 

Semester.

Paraplydrinkar och bad! Tjohoo!

✈️🏊🍹

Varför har jag inget maffigt aktiekapital som ger avkastning i storlek motsvarande en lagom fin all inclusive för hela familjen..?? 😳

Ja just ja.

Jag råkade nog använda alla potentiella aktiepengar för att resa… 😁 Ooops.

Min vackra fantasi har redan chartrat ett plan hit, till ett av mina nästa resmål: Maui, Hawaii! Ja, vadådå, ”the sky’s the limit” heter det väl! Fast tills dess så kan jag nog nöja mig med att dra en repa till Kanarieöarna för typ 20:e gången. Jag har förresten räknat ut en gång att jag befunnit mig på Kanarieöarna i över 1,5 år sammanlagt, nästan 2! Rätt symboliskt för min eviga längtan efter semester, faktiskt, trots att man egentligen kan tänka att det är Ödets ironi att man längtar efter sol och hamnar här:Efter en snabb glimt på bankkontot så inser jag snabbt mina uppenbara begränsningar…och som den problemlösande realist jag är (ibland) så tänker jag att det finns ju brun-utan-sol och drinkmix på ICA Maxi i Lödde. Det är nog där alla högtflygande plan(er) landar – just för tillfället i alla fall! 😂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s