I retrospekt

Om jag visste vad jag vet idag, vad skulle jag då göra ogjort i mitt liv?
Kanske inte så mycket egentligen, när jag tänker efter. Trots att jag rykt på en del icke alls så vackra käftsmällar här i livet på grund av mina val i kombination med andra yttre omständigheter, så tänker jag ändå att allt det där jobbiga och jävliga – precis som allt det vackra och fina – mhar haft en poäng. Kanske inte ett syfte i sig men varenda sak har liksom lett mig vidare.

Framåt.

Om det sedan beror på händelserna i sig eller hur jag valt att hantera dem, det varierar nog. Ibland väljer livet åt en, och då är det bara att förhålla sig till det, liksom.

IMG_6445.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s