Humor, Livet, Mat och annat gott

Ett rikt inre liv.

 
När jag står och väntar ihjäl mig på kinamat, flyger tusen tankar genom skallen i vanlig ordning. Jag försöker inte ens stoppa dem längre. De får härja fritt. Ett rikt inre liv har jag belönats med, det är bara att acceptera!
Samtidigt som jag står där och försöker se oberörd ut händer det grejer på Hjärnkontoret! Det går liksom lite Jorden runt på 80 sekunder.
Lite så här: 
Vönta vänta väääntaa… Lajdidaaaa….(Det gör inget, jag gillar att vänta.) Trummar med fingrarna på byxan, det blir lite ”Heaven’s on Fire”-riff över det utan att jag tänker på det, vilket jag blir imponerad över! Stolt, liksom. Jag gillar egentligen inte rock så mycket, men det här lät ju rätt fräckt, faktiskt! Testar igen.
Ingen annan verkar höra, vilket är synd.
Det låter ju coolt!!
Vem var det nu som gjorde den låten? AC/DC?  Mjä. Men vem då?
Helt klart 80-talsrockare med pudelfrilla!
Haha!!
Tänk hur tuffa man tyckte de var, alltså… Snowwash på jeansen och vitblonderat, permanentkrullshår. Mums!
Herregud. 😃
Och det var inne, liksom!
Hm.
Vilka preferenser man hade! Konstpaus. 
Åååkeeej… Det är bara att vänta.
Vääääntaaaaa
Fast jag är jäkligt hungrig asså, undrar om det tar lång tid?
(Tittar mig omkring.)
Det är lätt sju pers härinne och alla väntar på sin take away. De har säkert beställt minst två rätter var. Kanske tre i snitt? Det blir 14-21 rätter. Typ 18 om man drar ett snitt på snittet, liksom.
Undrar lite var i den ordningen jag hamnar? Och undrar förresten om det är nån jag känner här…? 
Plötsligt blir jag lite lätt självmedveten, så där som jag inte brukar bli. Jag har mjukis med stora fettfläckar på mig – och en stor hårboll i nacken. Märker jag. Plötsligt. Gaaah. (Börjar dra i håret med fingrarna lite diskret…)
Okej okej, ingen fara.
Alla har tovor ibland och jag har faktiskt jobbat länge idag och glömt kamma mig, och för den delen:
ingen ser, låtsas som det regnar nu bara!
(Tittar ut genom fönstret…)
Men GUD vad det regnar ute, eller är det hagel?! Ah, inte så konstigt, det är ju nästan fortfarande april, bra att det inte snöar! 
–> SNÖ. Fan.
Jag hade glömt snö.
Förträngt det.
Usch!!
Snö betyder vinter och vinter är kallt.
Snart blir det kallt igen.
Ååååå jag vill inte! 
–> KALLT. Kyla.
Dubbelusch. När det är kallt är det gött med varm dusch. Eller ett hett bad. Ja, man skulle fan ha haft en utomhusjaccuzi!  
Så najs att ligga under bar himmel i typ minusgrader i en 38-gradig bubbelpool och dricka öl! 
–> ÖL. Öl är gott.
Jag gillar öl!
Ska nog ta en öl sen.
Eller två!
Eller vin.
Åh, kolla, vilken cool vinkyl de har här på kinamatsstället!
Wow.
Jag vill verkligen ha en vinkyl hemma.
En liten funkar.
Denna ser riktigt proffsig ut ju!
(Går lite närmre.)
LIEBHERRE.
Okej? Intressant namn.
Undrar om
–> KISS!!! Det var Kiss! Så klart. Låten, alltså. Garanterat Kiss.
  
–> …om Liebherre är nå’t tyskt namn?
Märke?
Aldrig hört.
Men det låter snofsigt. 
Rätt som det är, hör jag nåt rytmiskt trummande ljud och upptäcker efter en kort stund att det min själ är ”Heaven’s On Fire”… igen!? En kort sekund försöker jag lokalisera ljudet innan jag upptäcker att det trummas av…
…ingen mindre än mig själv! 😬 Rätt skillat, Jännifär. Jag kommer på mig själv med att garva åt min egen dumhet och får en väldigt underlig blick av snubben som äntligen ger mig min mat! Frestas oerhört av att böja mig fram och viska ”I see dead people” men risken att bli portad känns överhängande och var skulle jag då handla kinamat? Nöjer mig med ett halvneurotiskt överslätande småskratt och kan inte låta bli att säga ”Äh. Det är bara rösterna igen.”
Vi kommer inte att äta kinamat på ett ganska långt tag nu. 😁
  

592 reaktioner på ”Ett rikt inre liv.

  1. mexican pharmacy [url=https://foruspharma.com/#]best online pharmacies in mexico[/url] mexico drug stores pharmacies

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *