Humor, Livet, Tankar

Januari. You bastard.

Januari. Jag smakar på ordet. Det smakar kallt, isigt, grått. En bitande eftersmak av nå’t kargt och ogästvänligt smyger sig fram. Inte precis mitt val av favoritmånad! Hu.
Eftersom jag uppenbarligen lider så, tycker jag bara att det är rimligt att jag får önska mig något. Och eftersom jag inte tror på nån Gud så får jag väl skylla mig själv ifall mina böner inte slår in. 😏
Me want:
Att vinna nåt kul. Typ en solresa. En infraröd bastu? Eller varför inte en jacuzzi! Ja, du förstår ju själv. Den röda tråden är värme. ❤️
Jag önskar även att jag vaknar imorgon och min ordinarie arbetstid inte börjar klockan 8. Snarare vid 12. Det vore ljuvligt!
På tal om tidiga morgnar. Jag förstår inte varför man hela livet ska envisas med att gå upp i ottan för att plåga sig igenom de första tre-fyra timmarna i halvvaket tillstånd? Vad är poängen med det, liksom? Bättre att införa rejäl sovmorgon så mår vi alla bättre! Okej. I alla fall jag. 😏
Nää, vet du vad. Det är tur att det finns kaffe. Det tinar oftaste upp även den mest ovilliga av själar från sin djupa dvala. 
  
Så! Up up and Away! Mot ett nytt och orört år! 2016 – för införandet av sovmorgnar alla dagar i veckan! Alternativt fritt kaffe som berör trötta själar? Eller åtminstone lite sol och värme. ☀️ Det är väl inte för mycket begärt..!

41 reaktioner på ”Januari. You bastard.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *