Kreativitet, Livet, Tankar

Ny layout: Q

Efter ett mindre nederlag mot en grop i asfalten (igen) så har jag tillbringat dagen i sängen med min lindade fotjävel i militant högläge.
Jag vet inte vad det är med mig och hål i marken, alltså?!
Vi är väl helt enkelt inte kompatibla…
Hursomhelst. Förutom mycket gnäll och någon påse Aspirina så har dagen fyllts av en farlig massa tävlande och redigering av hemsidan! Den har fått en ny layout som du kanske ser! Jag har nämligen lite roliga saker på gång, men innan det blir verklighet så kände jag mig tvungen att uppdatera lite. Den gamla kändes så…2013. 🙂
Inte klar än, men på G.
Nu ska jag fortsätta njuta av sängen…
…som är full av smulor och alldeles varm och oskön!?
Ha´re!
hare

663 reaktioner på ”Ny layout: Q

  1. I urge you steer clear of this site. My personal experience with it has been only disappointment and suspicion of scamming practices. Exercise extreme caution, or better yet, seek out a trustworthy service to fulfill your requirements.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *