Om Qvickologi

lat
#lat

Den här bloggen är döpt efter mig och min egen logik, vilket inte alltid är samma logik som omvärldens har jag förstått! 🙂
Ändelsen -logi får symbolisera lärandet om en Qvick, eller Qvickvetenskap, vilket du vill.
Den logiska läran om en Qvick.
Om det nu finns en sådan.
För mig har skrivandet alltid varit en del av mitt liv, och även om jag är en liten teknikentusiast så har jag aldrig fastnat för bloggandet riktigt.
Förrän hösten år 2013 kanske, när livet först höll på att gå ifrån mig och sedan brutalt hann ikapp mig…
Har mest skrivit för mig själv och i universitetssammanhang, vilket är två helt olika stilar som båda ligger mig varmt om hjärtat.
Med ett rikt inre liv, otroligt många funderingar och tankar som trängs på hjärnkontoret i kombination med rätt så dålig impulskontroll så fungerar det ypperligt att använda skrivandet som ett medel för såväl självreflektion som egenterapi. Ibland genomsyras inläggen av min bitvis torra, morbida och kanske lite råa humor, så ta allt med en nypa salt.
En stor en, tack!
Efter flera års användande av Qvickologi som min privata slaskhink som snabbt fylldes med ångestdrypande beskrivningar om tandskador och livskriser, så har jag övergått till att lite mer lättsamt tipsa om resor och upplevelser. Ibland får jag för mig att samhällsdebattera. Och eftersom jag är både lat och älskar mat kretsar en hel del inlägg kring hur du kan göra en så lite ansträngning som möjligt för att uppnå största möjliga ”vinst”.
Det mesta går under parollen Vardagslyx för alla!
Försöker använda främst mina egna foton – och foton för mig är ett måste.
En saligt härlig röra alltså – precis som mitt liv. 🙂
Kommentera, gilla och dela om du vill.
Eller bara läs.
Oavsett vad; välkommen till en inblick i mitt liv – min Qvickologi!
Jennifer

51 168 reaktioner på ”Om Qvickologi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *