Livet, Tankar

Tom – Trött – Nöjd

Just precis nu, 02.30 natten innan nyårsafton, tänker jag inte så mycket.
Känner inte så mycket.
Tycker inte så mycket.
Ovanligt nog!
Jag tänker sålunda inte nämna ett smack om vad jag tycker om Sverigedemokraterna, om hur glad jag är över det uteblivna nyvalet eller hur mycket mitt bankkonto uppskattar de låga låneräntorna för den delen. Inte för att jag har SD att tacka för dem, men ändå…
Jag tänker inte heller tjata om hur mycket jag älskar att laga mat, om hur lycklig jag är över att jag har en frisk familj och hur överraskad jag blev över att friterad Camembert faktiskt smakar finfint ihop med vaniljglass och hjortronsylt, fastän jag tvivlade starkt.
Det jag däremot tänker säga är tack och godnatt. Och jag vill även önska er alla en fantastiskt trevlig nyårsafton, speciellt min käre far som firar den nån helt annanstans.
Trött och slagen är jag efter en dags fixande.
En kvälls firande av en mamma som fyllde 79.
Efter ett (?) härligt glas QRM, bara till mig! 💞
Efter att ha bjudit till och spelat FIFA med Robin på PS4an!!!
(Jo, på allvar.)
I övrigt är jag rätt tom och dränerad, precis som man är när man är trött och klockan är sent.
Inget ovanligt, vare sig i prestation eller känsla.
Men ändå nöjd.
Ja, NÖJD.
Det är nattens primära känsla jag vill föra med mig in i morgondagen: årets sista dag! Och vilket sjuhelvetes år DET har varit… Men det är en helt annan historia. ❤️😉

2014/12/img_0270.jpg

146 reaktioner på ”Tom – Trött – Nöjd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *