Livet, olyckan

Att man aldrig lär sig..!

Regel nr 1: Lita alltid på ditt vetande!

Regel nr 2: Lita alltid på din intuition (som iofs inkluderar vetande).

Regel nr 3: Gör som du tänkt så blir det sannolikt mest rätt.

Fick akupunktur förra veckan, tyvärr rakt ovanför mitt ärr. Resultat: blåmärke (sjukgymnasten prickade oturligt nog ett kärl), stickningar, infektionskänningar och dassigt mående i nästan en vecka. 😁

Bestämde mig – efter viss konsultation med experterna på jobbet – att jag skulle ge fan i nålarna i huvudet ett tag. Och vad gör jag? Går till min sjukgymnast igen, fast besluten att inte agera voodoodocka mer. Vad händer? 15 minuter senare ligger jag med fem nålar i hårfästet, pannan och på ögonbrynen!? Jag har nog världens sämsta karaktär ibland. Eller världens största längtan att bli klar med det här jäkla läkeriet nå’n gång! 😑

Nu ligger jag här med min snuttefilt (läs: vetekudde) och tycker nästan synd om mig själv med en värkande, uppsvullen kind, huvudvärk från helvetet, illamående deluxe version och som grädde på moset: en liten röst som maler – Jag saaaa ju deeet! Inga mera nååålaaar! 

Fan. Vad. Korkat.

Nästa gång ska jag lita på mig själv och dricka oskäliga mängder vin istället. Jag menar, ska man ändå ha huvudvärk, ligga spyfärdig i sängen  och må som en urlakad sladdrig, viljelös halvdöd gädda så kan man ju åtminstone ha lite roligt innan, eller hur!!? 

Tack och godnatt från den sargade voodoodockan. 😑 Utan vin!! 🍷40 reaktioner på ”Att man aldrig lär sig..!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *