Humor

Pinsamt Dålig Humor?

Jag tror att jag har sämst humor av alla jag känner. Jo, faktiskt! Vissa av er delar min närmst fascistiska hatkärlek till felstavade ord, särskrivningar och annan allmän språkmisshandel. Även ordvitsar, arga lappar och udda skyltar kan få hänga med i den här kategorin, fast då är det idel kärlek från min sida! Andra av er garvar åt samma torra skämt som jag – du vet så’na som man riktigt önskar att det dök upp en fiktiv trumvirvel efter! 😃 Sedan finns det några få som liksom mig skrattar på sig åt riktigt brutalt råa skämt. Lite galghumor och gärna med snuskvinkel eller bara riktigt morbida och förbjudna roligheter, alltså. 

En kombination av dessa tre är så klart oslagbart bäst. Eller sämst, vilket du vill. 

Här är dagens repertoar av roligheter som fick mig att skratta tills jag grät! Eller varför inte denna (lite mildare):Några skyltfavoriter:

Och slutligen en sanslöst skratt retande sär skrivnings klassiker:Sämst humor?

Bäst tycker jag! 😂

Och alla ni som inte förstår dessa humoristiska grandiositeter är säkert så’na som garvar åt lama Bellman-historier. Eller nå’t! 😑

3 246 reaktioner på ”Pinsamt Dålig Humor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *