Livet, Tankar

Alla människor – och så Du!

Av alla människor jag mött genom åren som gått tror jag aldrig att jag mött någon som varit direkt tråkig eller helt och totalt ointressant. Alla gör något med en. Påverkar mig. Berör mina tankar, mina känslor. Alla bär på sin egen spännande historia, det gäller bara att fråga rätt saker och intressera sig lite… Alla är unika på sitt alldeles egna speciella sätt. Visst har vissa varit blekare, gråare och enklare, medan andra… Ni har verkligen sprakat loss i himlens alla färger! 🎆

En del av er som jag haft turen att möta hittills, så här halvvägs genom livet, har gjort ett enormt intryck i mitt sinne och ett bestående avtryck i mitt hjärta. En del av er finns kvar, en del är borta. Och det är med stor sorg som jag tänker på att jag inte kommer att få uppleva vissa av er alldeles speciella människor igen.❤️

Allt har sin tid och sin plats, sägs det. Och det stämmer verkligen! Jag har mött gamla bekanta som inte alls upplevs lika glamourösa, fantastiska och ouppnåeliga som de gjorde i en tidigare tid. Jag undrar lite vad som fångade mitt intresse? DÅ…

På en gång vet jag svaret! JAG var annorlunda då. Jag hade mindre erfarenheter, andra preferenser och var antagligen betydligt mer lättimponerad än nu! Naiv kan man kanske kalla det? Eller oförstörd, vilket du vill.
Jag är nog fortfarande inte helförstörd och min bedårande (?) naivitet kan fortfarande skymtas när jag som alltid (oftast) tänker gott om andra. 😉 

Men nu för tiden är jag lite mer analyserande. Lite mer på min vakt, liksom. Känner du igen dig? Du som också kommit en bra bit på livets stig och utsatts för en mängd prövningar genom åren som gått? Visst blir man lite mätt på allt ibland. Lite avtrubbad. Kanske avdomnad. Halvt insomnad lufsar man sakta fram i vardagen…
Ja, det ska lite mer till innan man imponeras som helvuxen, tänker jag. Nu lär jag väl aldrig bli helvuxen, tack och lov! Men jag tänker ändå att Du Medmänniska som av någon anledning lyckas få mig att i hyfsat luttrad ålder träffas av Ditt magnifika färgfyrverkeri med närmst magnetisk dragningskraft och  mängder kärlek (om än väldans platonisk i sin form) – ni är fan speciella alltså. ❤️ I synnerhet ni som är så omedvetna om er karisma och er lysande personlighet. Och det krävs en del för att appellera till en luttrad och lite miljöskadad soctant, I’ll tell ya!

Det finns Alla människor – och så Du.
Jag är såld och har redan signat in mig i De Speciellas Fan Club på livstids medlemskap. 😃 Ingen nämnd, ingen glömd. 

Missförstå mig rätt: ni är alla speciella för mig, ni familj, släkt och vänner. Jag är glad att jag har var endaste av er i mitt liv, men lite speciellt glad blir jag över tanken på att jag faktiskt fortfarande kan imponeras över människors fantastiska fullkomlighet, även i mogen ålder! 

Tack. Faktiskt. Tack för att Du är Du! 😃👍❤️

43 reaktioner på ”Alla människor – och så Du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.