familj, Livet, Mat och annat gott, Rabatter & koder

En box kommer lastad

Efter ett tags bloggtystnad – och lite aktivitet på Instagram – så är det väl hög tid för en nystart: 2019 har ju redan anlänt. Rent personligen är det väldigt behövligt. Det rör på sig i livet och varför inte lägga sig till med en och annan ny vana då?

Varje månad ett tag framöver kommer det att dimpa ner en box med matiga roligheter i min brevlåda – eller kanske på vårt närmsta utlämningsställe egentligen.

Januari månads box har påpassligt nog tema
N Y S T A R T.
En box kommer lastad… med nystart.
Så praktiskt och konkret.
Inuti hittar vi allt möjligt smått och gott som Nestlés Fitness-flingor; en kul upptäckt som alternativ till vanliga cornflakes. Med Valios Oddlygood Havredryck (riktigt kall ska den vara!) blir det en fin frukost som går snabbt att få i sig, även när man som jag oftast är på språng på morgonen. Mini-shoten Rå Guld preppar dig inifrån med ingefära, gurkmeja och havtorn! Estrella Linschips & dippa blev en perfekt schlagerduo i lördags när Mellospektaklet började! 🤩

Dessutom bjuder Kökets box på ett medföljande magasin fyllt av bra och roliga gröna recept från stjärnkocken Paul Svensson! Inspirerande.

Om du vill testa du också, så finns det ett schysst erbjudande nu!
Gå in på –> Kökets box

Använd kampanjkoden: köketsvänner
…så får du första boxen för 89:-
(Ord. pris 129:-. Ingen bindningstid & fri frakt.)

>> I samarbete med Kökets box <<


För övrigt sitter jag och planerar våren, sommaren och livet i stort. Allt är smått kaotiskt och samtidigt väl balanserat i min tillvaro just nu.
Osäkert och välbekant.
Men jag trivs.
Jag är.
Och framför allt: jag lever. 🙏🏼

…och det känns gott.

21 reaktioner på ”En box kommer lastad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *