Humor, Livet, olyckan

En försmak av ålderdomen

En försmak av ålderdomen:
Sitter här i soffan och saglar och pratar obegripligt. Tacka vet jag massiv smärtlindring hos tandläkaren! Lite drygt när det släpper, bara. Nu tror jag att jag vet lite grann hur det känns att vara riktigt gammal: trött, tannalös, dreglande, småförvirrad, värk i käkar och knän… Och så får man dricka kaffe genom sugrör!
Dessutom börjar jag på allvar fundera över livet. Det där med tandproteser kanske inte är så dumt ändå? Är lite sugen på att gnaga på en Werters Original eller bita av en punchpralin till mitt eftermiddagskaffe framför reprisen av ”På spåret” nämligen.
Med vänlig hälsning,
Agda 109 år

39 reaktioner på ”En försmak av ålderdomen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *