Lyx och skönhet, Rabatter & koder, Test:

Mer Lyko åt folket

(I samarbete med Lyko. Inlägget innehåller reklamlänkar.)
Solen skiner och livet är gott.
Jag fick nämligen hem ett paket gott och blandat från Lyko med produkter som jag nu har testat. Tänkte dela med mig med några rader och länkar till produkterna, tillsammans med en 20% rabattkod på A L L T från varumärket Lyko, utom värmeverktyg.
Perfekt inför sommarens stundande festligheter!
Och inför sommarens stundande solstunder också för den delen.
(Rabattkoden står längst ner i inlägget.)

Först ut är den här godingen:
Lyko Nagellack Tea Rose (003).
Prisvärt & bra pigmenterat för snygg sommarlook!
Riktigt bra pigmentering! Behövdes bara ett lager för att få schysst täckning.
Bra glans också. Och jättesnyggt till solbrännan som börjar sätta sig!
Lyko
Nästa steg: basen Lyko Foundation 3
Eftersom jag har ett lite jobbigt ärr på överläppen och hakan efter min cykelolycka för typ hundra år sedan, har jag arbetat mig igenom de flesta täckkrämerna på marknaden. Det innebär också att jag är lite kräsen vad gäller täckförmåga, pigmentering osv. Lykos Foundation är mer krämig än lätt och har helt okej täckning. Jag valde färg 3, vilket var för ljust för mig. Skulle valt 4. Efter att ha blandat den med lite av min vanliga, mörkare foundation blev färgen skaplig. Kolla före- och efterbilderna: inte så pjåkigt ändå! 🙂


Och sedan då? Ett läppstift;  Lyko Lipstick Matte 01
Jag är uppvuxen under Baywatch-eran och då var det min själ läppenna och lipgloss som gällde för mig, inget annat. Jag har aldrig blivit kompis med läppstift, kan vi säga. Här mötte jag nå´t oväntat. Ett glassigt och somrigt läppstift som luktar så gott att jag vill ta en tugga! Tänk bubbelgum och tuttifruttiglass… Mums! Poppig färg också. 🙂

Provade även en ögonskuggspalett:
Lyko Eyeshadow Palette Nudes Cappuccino
En fin överraskning! 😍 Snygga, sobra färger med riktigt bra pigmentering och alldeles lagom med glitter (i de glittriga skuggorna allså). Det blev en väldigt naturlig feeling av de ljusare som jag testade, men hade jag valt några av de mörkare nyanserna så hade det blivit en perfekt partyskuggning! 

Näst sist ut: Lyko Mascara Fibre Black
Jag är belönad (?) med korta, raka fransar och har hittat få mascaror som biter på mitt tråkiga utgångsläge, men det blev helt okej volym och längd med denna fibermascara! Dessutom satt mascaran bra trots lite väta (regnstänk), vilket jag inte väntat mig. Ett stort plus för att den inte heller smulade och hamnade under ögat trots många timmar.
En riktigt schysst vardagsmascara, kort och gott! 👌🏼
img_2912.jpg
Och slutligen: Lyko Sensitive Makeup Remover Wipes
Enkel förpackning, fräsch doft, fint pris. Vad mer kan en begära?
Jo, att produkten lever upp till sitt namn – och det gör den!
Höjdpunkten på dagen är nog när jag tvättar ansiktet på kvällen.
De här våtservetterna gjorde saken ännu lättare.
Skööönt!
img_3073
Och nu ska du få den:
R A B A T T K O D E N !
Gå till LYKO och knappa in AW20LYKO när du kommer till kassan.
Koden ger dig 20% inte bara på ovanstående produkter
utan på hela Lykos varumärkessortiment (dvs Lyko-produkter) utom värmeverktyg.
Gäller alltså även hårvård, etc.
Erbjudandet gäller till och med den 20/5 2018, så snabba dig in och beställ vad du behöver. 🙂

255 reaktioner på ”Mer Lyko åt folket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *