Kreativitet, Livet, Livsfilosofi, lyx, Lyx och skönhet, Lyxigheter, Personligt, Rabatter & koder, Resor, Tankar

Qvickologis lilla webbutik

Question Jar / Frågeburk

Nu har jag funderat länge och väl på att öppna en webbshop, och äntligen bestämt mig. Så! Qvickologis lilla webbutik kommer att öppna här på hemsidan alldeles snart. Jag har mina tankar om vad som kan vara bra för mig att sälja och kul för dig att köpa, men nu behöver jag din input.

Först:
Här är mina tankar kring urvalet av möjliga produkter:

 • Nedladdningsbara, printbara filer
  T ex. planscher/prints med foto och/eller text, samtalsstartare/konversationskort vid middagar, inbjudningskort, diplom, att göra-listor för allt från packning till städning, lekar vid födelsedagar…
 • Trycksaker
  Samma som ovan men i printat format, postade direkt till dig
 • Question Jar!
  En stor grej i USA men typ obefintligt här. Hur det är möjligt är för mig en gåta. Nu tänker jag i alla fall att de ska introduceras i Sverige! De är ju jättetrevliga, både att ha som centerpiece på bordet när du har middag hemma, eller som present när du är bortbjuden. (Bild: se ovan)
 • Egendesignade prylar
  Muggar med text, t-shirts med spännande print… Kanske ett underställ fullt av palmer? Eller en kabinväska med ett resecitat?
 • Resegrejer
  Resväskor, passfodral och liknande till schyssta priser.
 • Speciella gåvor Några få, speciella grejer som jag tycker är extra roliga att ha som ge bort-present vill jag också ha med i shopen! T ex cryptex-rullen från Da Vinci-koden. Vem vill inte ha den? Eller svinfina kristallglas från Avéco i vacker presentlåda? (Bilder: se nedan.)
 • Personlig utveckling
  Affirmation cards, dagböcker osv.
 • Tal eller text på kort (gärna på rim)
  Går det ens att sälja? Att köpa?
  Sannolikt, om man vill ha lite hjälp och priset är rätt!

  …och slutligen en sak som jag tänkt länge på men som jag är mer osäker kring:
 • Konsultbaserat arvode
  För bokning av skräddarsydda resor med det lilla extra!
  Löfte att du sparar mot att boka själv kontra att boka med de stora researrangörerna. Dessutom är det möjligt att välja extra inslag som speciella utflykter du inte hittar annars, hemligt bröllop (!) och liknande. Kontakter finns bl a på Gran Canaria, på Skiáthos, i Pefkohori (Grekland) och i Sydspanien.
Da Vinci-kodens cryptex (bild från nätet)
Vackra Avéco-glas
Havets rosé. Eget foto som print
Palm. Också eget foto, som print!

Jag vore hemskt tacksam om du vill lämna din input! Vad skulle du vilja se i webbutiken? Kommentera här på bloggen, på Facebook-sidan eller på Instagram.

Det här känns spännande och kul men också lite läskigt att ta steget vidare, men något nytt måste ju hända i livet – inte sant? 😁

5 023 reaktioner på ”Qvickologis lilla webbutik

 1. Hi, I do think your web site may be having web browser compatibility issues. Whenever I look at your site in Safari, it looks fine however when opening in Internet Explorer, it has some overlapping issues. I just wanted to provide you with a quick heads up! Other than that, wonderful website.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *