Humor, Livet

Ska bli en cool gamling

  
Jag har kommit på en sak.
Att bli gammal betyder inte att man nödvändigtvis måste bli grå, tråkig och trist. Jag har bestämt mig för att liva upp stämningen lite på ålderns höst! 
När jag blir gammal ska jag ställa till med scener inne i affärer när mina barn, barnbarn eller assistenter inte vill att jag ska köpa t ex mer choklad, vin eller något annat av livets absoluta förnödenheter. 😋
Jag ska bära balla tröjor med muppig text som är sjukt ocoola för medelålders människor men som av ren magi blir helballa på en tant! Typ som denna som jag faktiskt köpte idag, Gud förbjude (ja, jag vet att jag är 39! Tack för upplysningen. Jag ska faktiskt ha den på en SciFi-mässa i HBG om nån vecka. 👾):  
Jag ska kräva vodka istället för mjölk till varje mål mat inklusive frukosten och sen ska jag envist och gällt sitta och skråla gamla snapsvisor tills folk får ont i öronen!
 Röka cigarr och raljera över att det var bättre förr låter också kul! Och sätta fälleben med min käpp när folk går förbi för att sedan glo argt på dem när de snubblar och vänder sig om! 😈😆 Jag ska kanske passa på att tatuera mig på opassande ställen, möjligen pierca naveln – och definitivt lära mig skejta!
  
Jag ska lära mig en massa ungdomsslang också och smyga in lite kul ord som dagens ”boo”, ”bae” och ”haffa” på pensionärsträffarna dit jag för övrigt kanske drar iväg på en fet Harley  samtidigt som jag vrålar ”Äh! Chilla Gunilla!” till mina förfasade barnbarn…sbarn.   
Sist men inte minst ska jag överdriva alla krämpor jag har. Och inte har. Bara för att! Oavsett vad mina gamla polare säger ska jag ha det värre, har jag tänkt. Typ om Malin (Hagman), Annika (Fridell) eller Magdalena Määgdis Madsen klagar över hälsporre och gikt (vilket jag inte ens vet vad det är, men det låter…gammalt.), så tänker jag fan ha både SARS och böldpest – eller varför inte en protes-torso! 👀 😂
Är det fru Hagman, fru Frikadell och fru Madsen vi pratar om så kommer de lätt hänga på och överdriva de också, så vi snart är ovanligt levande när vi borde vara döda av alla sjukdomar! Och så kan vi sitta där och garva ikapp liksom. 🙊
Jag tror det är sån’t här tänkande som dels får mig att inte vara så skiträdd för att bli gammal och dö. Det är sannolikt även sån’t här tänkande som gör att jag inte gör nå’t annat vettigt och vuxet en söndagskväll som denna. Som typ att tvätta eller sova! Fast ärligt talat…vem har tid med det, när man planlägger roligheter på ålderdomens höst…? Jag bara undrar! 😘

925 reaktioner på ”Ska bli en cool gamling

  1. where to buy ivermectin cream [url=http://stromectol.fun/#]ivermectin generic[/url] ivermectin rx

  2. prednisone 50 mg prices [url=https://buyprednisone.store/#]pharmacy cost of prednisone[/url] prednisone 10 mg price

  3. cost of prednisone 10mg tablets [url=https://buyprednisone.store/#]prednisone cream[/url] over the counter prednisone cheap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *