Humor, Livet

Sommarfestgästrest

Under vår så när som årliga sommarfest kommer många av familjens vänner och bekanta. En farlig massa människor i precis alla åldrar dräller in en speciell helg och förgyller ens liv lite grann! 
Människor är glömska har jag märkt… Efter varje sommarfest får jag ihop ungefär en papperspåse full med kvarglömda effekter, vilket oftast betyder kläder. Sommarfestgästrester alltså! Man kan lätt tro, att folk näckar på våra fester men så är inte fallet! (Eller så när på en gång när vår fd mäklares man skulle skoja till det och faktiskt moonade i trädkojan. 🙈 Ett minnesvärt ögonblick! Men det är en helt annan historia.) 
Hur som helst har jag bland annat sparat ett par byxor som väckt blandade känslor hos mig. La ut följande efterlysning idag:
  
”Diarrébrungula/ärtsoppsfärgade tjejbyxor till någon som uppenbarligen utfodras helt för lite. Strl 28/32 i modell SKINNY (bara en sån sak! 😱).
Ifall du är ägare men inte vill ha tillbaka brallorna så är du ursäktad. Jag förmodar då att du tagit ditt förnuft tillfånga och ätit rejält med ostdrypande, dressingstinna hamburgare och mäktig Daimtårta som kompensation för alla förlorade kalorier genom åren. 
Annars: kom och hämta. Genast. Vi kan inte ha SKINNY-kläder här hemma. Det känns så…icke-representativt, på nåt konstigt vis?
PS. Jag bjuder på kakbuffé när du kommer. Och gräddtårta. Ja, pizza med om så behövs. ❤️ DS.”
De är fortfarande kvar. Byxorna alltså, inte sommarfestgästerna.Jag är lite orolig för att ägarinnan tynat bort? Eller är 28″ kanske en vanlig byxstorlek nowadays? Vad vet jag!  Jag har hur som helst bakat fertila och fluffiga kamelbullar ifall hon skulle dyka upp. Så vi kan återställa balansen liksom…
Trevlig fredag, både du byxlösa kvinna och alla andra, med eller utan kamelbullar! ❤️
CORRECTION! Inte fertila bullar! Fettiga skulle det vara. Jävla autocorrect. 🙈

2 752 reaktioner på ”Sommarfestgästrest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *