Humor

Tortyrmaskin/löpband 

Skrev en liten annons igår kväll. Ligger på Blocket och har genererat en hel del kommentarer och mail med glada skrattsmileys – men ingen affär?! En del vill köpa loss den utlovade Snickersen och chipsen, och det kan väl i och för sig funka. 1200kr ränker jag mig då – och så slänger jag med ett löpband på köpet!! 😂 Generöst, va? 
Här är annonsen om du är sugen… (Jag tänker att om du orkar läsa evighetstexten så kvalar du uthållighetsmässigt in för att springa maraton…och vad är då lämpligare än att öva? På ett LÖPBAND till exempel!! 😂)
—————————————-
  
Säljes: TORTYRMASKIN/LÖPBAND
Eftersom jag redan är i perfekt form (rund är också en form!) säljer jag familjens i princip oanvända löpband av märke/modell Kilberry MTM-5600. Låter shibbigt, va? 
Hrmpf.
Låt mig berätta…
Bandet är stabilt och rejält: inget skrangligt halvgjort jäkla band här inte. Nej, här snackar vi rejäla doningar! 
Håller lätt för en hundratio-hundratjugo pannors (eller lättare) köttbullssvettig människa utan självrespekt när vederbörande på tortyrliknande vis vill späka sin lekamen uppå ett rullande slaktarband… 
Hög mysfaktor utlovas…inte.
Det finns fyra ondskefulla program av varierande kaliber, var och ett fyllda av stegrande skräck och garanterat lidande. Maskinen erbjuder tillika manuell inställning för er som är självplågare. Flera fantastiska möjligheter till tortyr alltså! 🙂
Dryckeshållare finns, vilket är bra om man vill döva misären med vin…eh…vatten så klart!?
Löpbandet är utrustat med ”Död mans grepp”-funktion, vilket i det här fallet INTE innebär att man blir fasthållen när man väl får hjärtsnörp, utan det är mer som att bandet stannar om man per automatik utlöser en liten broms (lina med klämma som man fäster i tröjan eller i magfettet) när man snabbt ger upp och hoppar av.
En annan fiffig funktion är att lutningen är ställbar (manuellt). Ifall man nu skulle vara galen nog att vilja springa i extrem uppförsbacke? Varför inte, liksom!
Och hopfällbar är den också, precis som du lär bli efter tio minuters flåsande, när du ligger i fosterställning på golvet med en puls på 225 och kippar efter luft som en fisk på torra land. Kanske till och med som en grisskär, svettig fläskfisk på torra land.
Naturligtvis var bandet oskäligt dyrt vid inköp. Tänk nästan 5000 kr, vilket så klart borgar för att samvetet skaver extra hårt när man inser att man kommer sälja helvetesmaskinen med en brakförlust OCH att man tillika har fettat till sig snarare än att ha blivit smalare, sundare och mer hälsosam. 
Eller okej, jag köpte det begagnat från en annan stackars sate som ville slimma ner sig men det gick inget vidare för honom heller. Vi kan kalla det brist på motivation. Fast jag föredrar att se det som att vi är människor med stark självbevarelsedrift och finslipad överlevnadsinstinkt.
Så! Ifall du tänker att det är dags att ta tag i semesterkilona – gör ett klipp och köp vårt Kilberry-band. Du får det för en spottstyver och du kan helt omöjligtvis använda det mindre än vi har gjort! 
En win-win-situation alltså.
Slå till och hämta din nya fantastiska självspäkningsmaskin redan imorgon! Den står i Lödde och väntar på sitt nästa offer. 
Eller ägare, vilket du vill!
Säljes för: 1200 picos, prutat och klart.
Jag slänger med ett Snickers och en påse chips som bonus för att boosta motivationen ytterligare!
Jennifer Qvick
Blocketlänken – så länge den finns kvar
———————————–
Hittills har ingen köpt det…
 Konstigt.
 Jag förstår ingenting…? 😃

4 reaktioner på ”Tortyrmaskin/löpband 

  1. Joo – men jag vill ju ha det! Har försökt att både ringa och mejla dig!
    Men NU är det väl gånget, antar jag..?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *