Humor, Livet

Välkommen tillbaka i mitt liv!

SOM jag har saknat dig! Saknat sönder mig utan att veta om det. Du som tog upp så mycket av min tid. Min tankeverksamhet. Min vilja och min fokus. Vårt förhållande har varit for better and for worse, verkligen… Du är nog den ende som fått mig att i ren frustration och total ilska vilja skrika könsord och kasta sönder saker på fullsatta bussar likväl som i min ensamhet. Du som fått mig att dansa segerdans under jubel och hejarop från mig själv, till mig själv. 😃
Just ja. Jag pratar om WordFeud! Detta fantastiska spel som jag varit avhållsam från i år men som av ren slump äntrat mitt liv igen. 
Jag är fortfarande fascinerad över vilka ord som accepteras – och vilka som inte gör det. Nu har ju appen åtminstone kopplats till SAOL och inte nån hittepåordbok, vilket ger ökad trovärdighet och sannolikt mindre frustration. (Fast ibland undrar man…)
Nu har jag typ femton spel igång samtidigt – och Älskar Det! ❤️ Till exempel är detta symboliskt för 96 poängs ren lycka: 
  
Ibland förstår jag mig inte på varför mina fiffiga ord blir ratade? Ta ordet PANDAÖN till exempel. Alltså, en ö där det bor en massa pandor. Inget konstigt alls, tänker man ju. Fast WordFeud sätter stopp för dessa 32 självklara poäng! Konstigt. Det uppstår plötsligt ett tydligt syftningsproblem om man inte får använda beskrivande ord för ställen. Då skulle man ju heller inte kunna använda ord som KVINNOFÄNGELSET eller kanske HUNDBAJSPÅSEN? 
   
För övrigt har jag andra genialiska ord som nekas av märklig eller vag anledning. Vad sägs om SVÄG! Ja, ungdomsslang förvisso men ändå. En onomatopoetisk version av swag. Men icke…
 
Eller MONGO! (Då går väl inte kioskmongo heller, hrmpf! 😑)  
Men andra ord som PULT går tydligen hur bra som helst?! (Vad fan är pult överhuvudtaget?)
 
Ah well. Sugen på en match? Lägg till Jemmis så ska du se att massor av hittepåord som pult och azer värda 139.000 poäng invaderar din telefon. 😎 Men inget random, det är fusk.

2 248 reaktioner på ”Välkommen tillbaka i mitt liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *