Kropp och knopp, Livet, Lyxigheter, Test:

Ögonblicklig vardagslyx!

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för BokaDirekt)

Fick ett märkligt och lite otippat infall i samband med att jag plötsligt förskansat mig lite mer egentid, och bestämde mig hastigt och lustigt för att göra en Lash Lift. För er som inte vet vad det är kan jag säga att det är lite som att bygga fransar utan att bygga fransar. Eller kanske mer som att göra minimal ansträngning men ändå se lätt sminkad ut hela tiden! I korta drag permanentböjs och färgas ens befintliga fransar. Skönhetsfix överlag är absolut inte något som jag brukar tycka att det är kul att lägga pengar på, lika lite som jag bygger naglar eller fixar håret stup i kvarten. Det är liksom inte jag… För jag är snål. Men jag färgar ju ögonbrynen själv jämt, så då tänkte jag att jag minsann skulle kosta på mig att vara lite wild n crazy. Varför inte slå till och testa nåt nytt i typ samma kategori av egoistisk-estetisk självvård..?! Sagt och gjort.
Mina förhoppningar för lyckat resultat var väldigt små (egentligen rätt obefintliga) eftersom jag har korta, glesa och ganska skabbiga små ögonfransar om jag får säga det själv. Och det fick jag ju. Men det blev faktiskt ett riktigt schysst resultat! 😍👌🏼 För er som precis som jag vill känna sig upplyft och som vill ha ett lokalt tips, så gick jag till supertrevliga Cathrine på Salong Fin i Kävlinge. Ögonblickligen kirrade hon biffen utan minsta problem. På 45 minuter dessutom! Hon måste vara magiker. För er som är utomsocknes: kolla min nya favoritsajt Boka Direkt och sök på Lash Lift, så hittar du närmsta ställe… 🙂
Avslutningsvis så bjussar jag på pinfärska före- och efter-bilder, självspäkare som jag är. Kanske har det någon form av underhållningsvärde, vad vet jag?
Död åt den som vågar nämna att jag har rynkor, förresten! 💀😑
Ålder är bara en illusion – och rynkorna med.
Sådetså. Skrynkliga tant-ögon utan spindelben, och med

2 901 reaktioner på ”Ögonblicklig vardagslyx!

  1. Zeolite Heavy Equipment LLC is dedicated to providing high-quality industrial equipment and services. We offer a wide range of reliable solutions to meet the needs of our customers. Our company is committed to delivering exceptional service and ensuring customer satisfaction.

    d13ac4e

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *