Livet, Tankar

Visioner och drömmar

20140414-200430.jpg

Idag är en sån dag när jag tänker ganska fritt och positivt om allt, lite grann som jag jämt gjorde förr. Fast innan var jag mer rädd. Inuti, liksom.
När man utfört magnifika storverk som att faceplanta asfalten och överleva om än lätt sargad, ihoplimmad och ifylld liksom, så får man en lite annan syn på livet.
Livet är flyktigt och förgängligt, det vet jag nu, och därmed viktigt att fylla med saker som betyder något. Innan kunde jag slösa bort tid på ett helt annat sätt än jag gör i dagsläget. Det kanske ser likadant ut utifrån, för dig som inte bor här inuti, men jag kan lova dig att om jag drömt och skapat visioner innan, så är det inget mot vad jag kan göra nu! ❤️
I min fria och sorglösa själ har jag byggt upp många luftslott och i mitt hjärta trängs känslorna: känslor av varierande trevlighet och kompabilitet. I min hjärna ryms Logiken men även alla Planer. Alla verklighetsförankrade visioner. Och så drömmarna, förstås. ❤️
Drömmarna, ja… Alla är inte realistiska, inte alls, men jag låter dem gärna bo där ändå. De håller mig levande, kan man säga. De förgyller mina tråkigaste dagar med sin blotta närvaro, även om jag inte alltid plockar fram dem och granskar dem så noga.
En del drömmar låter jag vara just…drömmar. Svåra eller kanske omöjliga att förverkliga, men ändå så vansinnigt önskvärda, lockande och vackra i sin natur att det helt enkelt inte går att avhysa dem. Kanske är det så vi människor fungerar? Vi lever i verkligheten men drömmarna gör oss levande i fantasin. Våra önskningar och vår längtan väcks till liv via våra Drömmar: direktkopplade med känslan men inte förnuftet.
Eller är de…?
Jag har inget svar.
Man vet aldrig förrän man vågat prova, eller hur.
Har du också drömmar som du bär inom dig? Saker du önskar, tankar du tänker men som du stoppar undan för de är för stora, för farliga eller för galna?
Och när blir drömmar till visioner?
Jag är säker på att de allra mest framgångsrika visionärerna av vår tid inte lät och inte låter sig stoppas av att drömmar borde förbli drömmar. De släppte lös sina drömmar; gjorde dem verkliga, till visioner som kom till liv när tillfället gavs.
Opportunistiskt tänkande i sin finaste och renaste form!
Eftertänksamhet, tveksamhet och ånger är fula ord i en sann opportunists vokabulär.
Just do it! 😃
Men där är jag själv för feg alltsom oftast. Och kanske finns det en vinst i det också. Vissa drömmar kanske inte är ämnade att göras levande? Men om drömmen växer sig stor, till en vision då? Då kanske den kan bli verklig, mot alla odds, över alla hinder…!
Mina drömmar och visioner är många och de trängs allihop där inuti. En del vill jag dela, andra inte. Vissa sparar jag för mig själv. 😉
För att ge dig en liten glimt kan jag nämna att om jag vore tuff och modig så skulle jag… (I väldigt blandad ordning!)
– Åka till Rom, Barcelona, Venedig
– Klippa av mig allt hår! 😝
– Starta eget på riktigt
– Förändra världen!!
– Ta dykcert
– Tatuera en half-sleeve på vänster överarm
– Ta MC-kort
– Bli stridspilot
– Besöka ett munkkloster i Thailand
– Skärpa mig och sortera papper i pärmar istället för i högar som det anstår en vuxen
– Lära mig minst en ny sak varje dag
– Sittstrejka typ en hel dag i en skön soffa på ett speciellt fik och dricka oändliga baljor kaffe under tiden jag skapar ännu fler drömmar att berätta om!
– Öppna världens mysigare bar på en sandstrand i ett varmt land
– Bo vid havet. Eller åtminstone ha en nedgrävd pool. Eller okej, ett bubbelbadkar kan också funka! 😝
Vilka som är drömmar och vilka som är visioner lär väl visa sig med tiden! 😉
Vad har DU för drömmar och visioner?
Och vad tänker du göra åt dem…?

20140414-182127.jpg

6 reaktioner på ”Visioner och drömmar

 1. Hey,

  Are you tired of missing out on potential profits in the volatile world of
  cryptocurrency trading? Look no further! I’ve got something special for you.

  Introducing the ”GOD Trading Strategies” e-book, your ultimate guide to
  mastering successful crypto trading.

  For a limited time, you can get this comprehensive guide for just $19.95
  instead of the regular $49. That’s a whopping 60% discount!

  Here’s what you get with ”GOD Trading Strategies”:

  In-depth insights into successful trading strategies.
  Tips on risk management to safeguard your investments.
  Real-world examples and case studies for practical application.

  Don’t miss out on this incredible opportunity to elevate your trading
  game. If you are interested, write to me or click here to grab your copy now!

  http://hornoselectricos.online/CryptoGOD/

  Happy Trading!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *