Humor, Kropp och knopp, Livet

Vissen. Och lite gnällig. Eller mycket!

Ååååå.
Det suger att vara förkyld och febrig.
Det var mest det jag ville ha sagt.
Ögonen rinner, huvudet dunkar, febern invaderar mig och kroppen känns som en värkande klump av klistrig, sladdrig spaghetti. Minus den lilla detaljen att spaghetti inte kan ha värk eftersom pasta inte har nåt nervsystem.
Det har jag, emellertid.
Att jag är så säker på det beror på att jag plötsligt drabbades av en besynnerligt stark och lokalt isolerad smärta igår. Och nej, det var inte glasstarmen som var skrikande tom; den hade fått sin beskärda del.
Tro mig.
Nej, jag fick faktiskt fantastiskt jävla ont i käken från ingenstans.
Lite som en blixt från klar himmel.
Jag som nästan hade glömt av hur det kunde kännas. En obehaglig repris.
En del av er hade hävdat att det är (ännu) en av Guds prövningar – men det förutsätter att jag skulle tro på nån sån.
Gud alltså.
Plus att jag liksom provat prövningarna färdigt.
Andra hade sagt karma.
Till er säger jag: @#!!?%!#&!!😠😡👿
Jag är snäll (oftast) och borde inte lida.
Eller okej.
Kanske lite men det finns ju gränser!
Och det är tur att det finns rejäla smärtstillande ibland.
Gissar att min plågsamma upplevelse hänger ihop med mitt tillfälligt taskiga allmäntillstånd. Stingsliga nerver och uppretat immunförsvar. Kanske nån infektion, vad vet jag? Och så ZA-ZAAAAPP, blixtrar det till i gamla nervskador.
Låter mer troligt än Guds vrede i alla fall?
För att göra en lång historia kort:
Jag är lite normalt jättesjuk och ville dela med mig av detta. Inte för att få bekräftelse utan faktiskt för att jag är sjukligt uttråkad, lite gnällig och dessutom så prokrastrinerar jag från att göra vad jag ska eller borde, dvs vila och fixa mina försäkringspapper. 😬
Valet stod då mellan:
a) gnäll kring dåligt mående
(läs: rejäl förkylning)
eller
b) klagan kring dålig film med solklar koppling till värk och lidande
(läs: Fifty Shades)
(eller läs INTE Fifty Shades, menar jag!)
Eftersom jag bestämt att jag inte tänker ägna den där sjukt stiffa kontrollfreaken Fancypants-Grey så mycket som ett enda minustecken eller sex straffpiskrapp för sämst film EVER, så blev det klagolåt från sjukstugan du fick lyssna på!
VASSEGO! 😷
Krya på mig själv då! 😃💐
På gensyn!
#vågavägragrey
#hataförkylningochfeber

IMG_1451-1

IMG_1452

IMG_1453-0

430 reaktioner på ”Vissen. Och lite gnällig. Eller mycket!

  1. A segurança e a confiabilidade deste site são incomparáveis. É um alívio saber que posso contar com ele para minhas necessidades online. Obrigado por manter os mais altos padrões!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *