Förhållande, Livet, Livsfilosofi, lyx, Lyx och skönhet, Lyxigheter, Mat och annat gott, Resor, Semester

Planering: vårig SPA-turné på västkusten

 

Planering
Planering pågår! #spaturne

Då var det dags igen!
Ja, dags för skojigheter alltså. 🙂
Just nu planerar jag för en SPA-turné på västkusten i april, när det förhoppningsvis är vår i luften! Jag har länge längtat tillbaka till fantastiska Stenungsbaden Yacht Club & SPA, vars kalaserbjudande jag tipsade om i ett tidigare inlägg, och som jag besökt för rätt många år sedan under ett skollov med barnen och mormor. Då var det späckat med aktiviteter och fullt ös, precis som det ska vara när det är barnöppet på SPA. Vi njöt av varje sekund och somnade trötta, mätta och lyckliga vid niotiden på kvällen i vårt generösa deluxe-rum med havsutsikt, minns jag.
Stenugnsbaden1
Deluxe-rum med havsutsikt… Så fint!

Nu är barnen stora och min weekend-dejt blir Mattias!
Genom småbarnsåren har vi till och från unnat oss att åka på weekends och resor på tu man hand, vid sidan av våra värdefulla familjesemestrar. Vilken tur att vi hade mormor som möjliggjorde detta… Det är viktigt att få tid tillsammans för att hålla relationen vid liv, vid sidan om det hektiska livspusslet. Skapa minnen och få tid för annat än vardagsrutiner. Vem vill inte byta diskbalja mot bubbelpool, liksom? Nu för tiden är det lite enklare att komma iväg, eftersom barnen inte behöver barnvakt på samma vis.
Eller alls. 🙂
(Och mormor har vi fortfarande kvar. <3 )
Så! Planen är att jag med Mattias i släptåg ska besöka minst 2, men antagligen 3 olika SPA-hotell under den här lilla vårresan, och hittills är det en härlig lördag & söndag på underbara Stenungsbaden som är spikad! Ser verkligen fram emot detta!
påskägg
Om du också är sugen på att lyxa till det på SPA och vill hinna före mig dit, så vill jag tipsa om ett jättebra erbjudande: deras generösa påskpaket från 1.095:-/person
(Erbjudandet gäller 29 mars till 8 april 2018) 

 

  • En övernattning i dubbelrum
  • 3-rätters middag på Captains Table, vars signum är färska råvaror, ekologiskt, närproducerat och årstidsbaserat
  • Inträde på tjusiga Bluewater SPA
  • En dignande hotellfrukost!
”Allt ackompanjerat av det energigivande ljuset, den värmande vårsolen och Hakefjordens glittrande vatten…” som det så talande beskrivs på Stenungsbadens sida.
Längtar dit!
En månad går fort…
stenungsbaden3
Stenungsbaden Yacht Club & SPA

 

(I samarbete med Stenungsbaden Yacht Club & SPA)

501 reaktioner på ”Planering: vårig SPA-turné på västkusten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *